Foto © Stian Schioldborg

Oppstart uke 35 / fra mandag 26. august

Breakdance 9+

Veiledende alder: 9-12 år / elever i 4., 5., 6., og 7. klasse
Tid: Kl. 18:30 – 19:15
Lokale: Trikkehallen på Kjelsås
Adresse: Midtoddveien 12, 0494 Oslo

Breakdance 9+ er et “en gang i uken” kurs som passer dem som vil lære grunnleggende breakdance. Breakdance er gatedans som igjen er en del av hiphop sjangeren, men som har akrobatiske og tekniske utfordringer utover annen hiphop. Dette krever ekstra styrke, koordinasjon og smidighet. Blant elementene av triks og akrobatikk danses det som kalles «toprock», «downrock», «freeze».

DNBS&A tilbyr undervisning i breakdance for barn og ungdom, fra nybegynnere til dem som ønsker mer trening ved deltakelse i showgruppen Element Soul Crew. Deltakelse i Element Soul Crew krever audition ved semesterstart.

Oppstart: Høst, uke 35 / Vår, uke 3
Varighet: 14 uker per semester. Vi følger skolens ferie- og fridager
Gruppen deltar på forestilling hvert semester.

Pris: 2.580,-

Påmelding og info: https://dnbs.no/product/breakdance-9-mandager-pa-kjelsas/ 


Element Soul Crew

Veiledende alder kommende sesong: ca. 11-14 år
Tid: mandager Kl.19.15 – 20.30
Lokale: Trikkehallen på Kjelsås
Adresse: Midtoddveien 12, 0494 Oslo

Element Soul Crew er vår satsende gruppe innen breakdance. Crewtrening med showgruppa Element Soul Crew som har opptak basert på tekniske ferdigheter, erfaringsgrunnlag og kapasitet. Gruppen er aldersblandet og det holdes audition for nye elever ved semesterstart. Showgruppen har to treninger i uken, og vi oppfordrer til deltagelse begge dager. For påmelding til dag 2, trykk HER.

Oppstart: Høst, uke 35 / Vår, uke 3
Varighet: 14 uker per semester. Vi følger skolens ferie- og fridager

Pris: 3,140,-

Påmelding og info: https://dnbs.no/product/breakdance-element-soul-crew-trikkehallen-mandager/


Breakdance er gatedans som igjen er en del av hiphop sjangeren, men som innehar tekniske og akrobatiske utfordringer utover hiphopen. Dette krever ekstra styrke, koordinasjon og smidighet. Blant elementene av triks og akrobatikk danses det som kalles «toprock», «downrock», «freeze». Bevegelsene som brukes innen breakdancen kommer av ordet «breaking» eller «brytende» bevegelser», og de som danser i denne stilen kaller seg «b-boy» eller «b-girl». I breakdance konkurreres det i «battles» hvor man konkurrerer mot hverandre ved at det er to «crews» eller to konkurrenter som danser annenhver gang. Man kan også bare danse uten å konkurrerer, i en «jam». DNBS tilbyr undervisning i breakdance for nybegynnere og også for de som ønsker mer trening ved deltakelse i showgruppen «Element Soul Crew».

Del gjerne din kommentar med oss her