Teaterkurs fra uke 5, oppstart tirsdag 28. januar, kl.15:15, i Trikkehallen på Kjelsås.

Grunnet enorm pågang og lang venteliste på dramakursene har vi besluttet å opprette ytterligere enda en gruppe for mellomtrinnet (9-12 år) på Trikkehallen. Gruppa passer perfekt for de som er nysgjerrige på teater og som ønsker å utforske hva teater er og hva det kan være, derav gruppas navn; “Curiosum”.

I likhet med Podium (den andre mellomtrinns-gruppa), skal også denne gruppa lage samfunnsaktuelle forestillinger på en barnevennlig måte, og barna får en større forståelse for temaene de fordyper seg i. En stor del av kurset er også å lære barna det og skape på egenhånd. Derfor er de med i en stor del av prosessen med å sette opp en forestilling. For å få til dette, lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

For øvrige spørsmål, kontakt Caroline@dramaorama.no

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Bindende etter semesteravgift er betalt.

Alder: 9-12 år Pris: 1.700kr per semester Tid: Tirsdager, 15.15-16.30 Antall plasser: 20 Påmeldingsskjema: https://forms.gle/3zgxVz6pcvWmAtPp9


Kursholder er Ingeborg Engø (f. 1993) som er utdannet skuespiller ved NISS i Oslo. Hun jobber som frilans skuespiller innen film, TV, teater og som teaterinstruktør for barn og ungdom i Oslo/Vestfold. Hun har også erfaring med dans, som instruktør og danser.

“Teater for meg er en mulighet til å slippe unna virkeligheten en liten stund. Å få lov til å være en annen enn seg selv, og dykke ned i en virkelighet som kan være så fantasifull som du selv vil. Her får barn, så vel som voksne, endelig rom til å utfolde seg på måter man ikke får ellers i hverdagen.”

 

     

Del gjerne din kommentar med oss her