GRATIS SOMMERKURS FOR UNGDOM I BYDEL NORDRE AKER I UKE 26

DETTE ÆKKE BARE IBSEN”

Lurer du på hvordan du skal starte sommeren? Fortvil ikke! Trikkehallen på Kjelsås har nemlig sommerens morsomste kurs i drama. Er du mellom 12 og 17 år og ønsker å vite hva drama og teater egentlig er? Da er dette kurset for deg. 

Her vil du få en forståelse av hva teater er, og hva det kan være. Det er ikke slik at du får et manus i hendene og beskjed om hva du skal gjøre. Du skal få lov til å skape selv og lage teater på din egen måte ut fra temaer som du selv synes er viktig. Vi får spennende besøk av andre skuespillere og drar på utflukter på forskjellige teaterinstitusjoner, og vi skal blant annet lære om både improvisasjonsteater og slampoesi. 

Høres dette spennende ut? Meld deg på innen 16. juni- kurset er helt gratis!
NB begrenset antall plasser!

Sted: Trikkehallen på Kjelsås, Midtoddveien 12, Oslo
Tid:
mandag 24.- fredag 28. juni // alle dager fra kl. 11- 17 (med pauser og utflukter)
Pris: 
gratis
Alder:
 12-17 år

Påmelding: caroline@dramaorama.no
Påmeldingsfrist: 19. juni 2019

Arrangør: Bydel nordre Aker i samarbeid med Caroline Karlsen/ DramaORama
Kontaktperson i Bydel Nordre Aker:
brita.mikkelsen@bna.oslo.kommune.no


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

 

 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her