Musikkteaterkurs i Trikkehallen på Kjelsås.

Onsdager fra 7. september tom. 7 desember (13 ganger)

Kl.16:00 – 17:00 (10-14 år)
Kl.19:00 – 20:00 (6-9 år)

Liker du å synge, danse eller kanskje bor det en skuespiller i deg? Da er dette kurset for deg!

Kurs i musikkteater for barn og unge mellom 6-9 år og 10-14 år i samarbeid med Linn Gabrielsen og Elise Austad. Du vil lære sanger, danser og spillescener fra musikaler som Løvenes Konge, Annie, Shrek, Olsenbanden Jr, Mathilda osv. 

Hver Jul og sommer har vi forestillinger på Trikkehallen der vi viser hva vi har jobbet med det semesteret. MGPjr og en god blanding av norsk popmusikk brukes også for å skape et balansert kurs med fokus på å finne gleden i scenekunst samt inkludering, mestringsfølelse og selvutvikling. 

Alder: 6-9 og 10-14år
Pris: 900,-
Tid: Onsdager, 16:00 – 17:00 (10-14 år)
Onsdager, 19:00 – 20:00 (6-9 år)

Første gang onsdag 7. september.

Kurset er et tilbud gjennom Bydel Nordre Aker

Påmelding og info: trikkehallen@trikkehallen.no


Linn Gabrielsen

Linn er fra Oslo, bydel Nordre Aker og er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Norsk Skuespiller Institutt. Hun jobber utøvende som scenekunst frilanser og har medvirket i produksjoner som Legally Blonde the Musical, RockeRikke rydder opp, Bukkene Bruse på Badeland, Our House the Musical, Kaptein Sabeltann sin 30års jubileumsforestilling i Dyreparken og annet. Hun har jobbet som artist i London og i Hellas og nå bor hun i Tønsberg. Ved siden av dette jobber hun som formidler på Popsenteret i Oslo og underviser barn og unge i musikk, dans og drama. Linn fungerer som leder, kontaktperson og koreograf for dette kurset.

e-post: linn.gabrielsen.scenekunst@gmail.com


  Elise Austad Elise er fra Stokke i Vestfold og bor i Oslo. Hun er utdannet musikalartist og danser fra  Høgskolen for Dansekunst, Bårdar Akademiet og Norsk Skuespillerinstitutt. Hun jobber utøvende som scenekunst frilanser og artist i tillegg til å produsere egne prosjekter. Tidligere har hun jobbet som koreograf og aktør i kompaniet Performing Arts Collective. Hun har også spilt i flere produksjoner som Our House the Musical, Vannbærer og Ikke Noe Sted, samt vært medvirkende i forestillinger på Den Nasjonale Scene og Dansens Hus. Elise fungerer som instruktør og pedagog for dette kurset.

Del gjerne din kommentar med oss her