Rollespillet Futopia

Rollespillet Futopia
Nå er vi klare igjen, med rollespill for unge og voksne.
Vi vil spille i en helt ny verden, Futopia, en verden som åpner for ny tematikk og andre konflikter, som vi vil utforske med helt nye metodiske grep. Futopia ble testet i årets Sommerspill, og har vist seg å gi masse til både ledere og spillere. Og det kommende årets kampanjer vil ta det enda lenger.
Kampanjene ligger nå ute på nettstedet. Fra august til juni vil vi spille kampanjer på 30-40 spillinger. Det er en god blanding av spennende dramaer som snart starter opp, med ukentlige eller månedlige grupper.
Ukentlige grupper for unge, 10-14 år.
Ukentlige grupper for ungdom, 13-19 år.
Månedlige grupper for voksne, 18 år og eldre.
Alle spillene foregår her på Trikkehallen.
Disse spillingene ledes med fokus på JA-dynamikk, frydefulle improvisasjoner, og intens interaktivitet. Det er en trygg sosial setting, en uttrykksform som gir innsikter,  og samtidig vil vi veve kule dramaer av høy kvalitet! 
Du er velkommen til å besøke nettstedet, enten på vegne av deg selv eller et ungt menneske du tror vil ha interesse av dette.
Velkommen til et råbra rollespill!

Påmelding/spørsmål: tomas@fabula.no
Mer info: eventyrspillet.wordpress.com


Rollespillet ledes av Tomas HV Mørkrid.

Tomas er en voksen leder med over 30 års erfaring. Han er spillskaper, fortellerkunstner og forfatter. Han har ledet rollespill på Trikkehallen siden 2008.

Del gjerne din kommentar med oss her

About The Author

Janko Radovanović

Teknisk- og arrangementansvarlig på Trikkehallen /// Tlf.: 958 72 873 /// Epost: janko@trikkehallen.no