SOMMERKURS I TEATER FOR DEG SOM ER MELLOM 8 OG 12 ÅR

Tilbudet er et gratis sommertilbud gjennom Bydel Nordre Aker.

Uke 25: Glasshuset på Nordberg,
Sognsveien 210A
Man 21/6- fre 25/6
alle dager kl. 10- 15

Uke 27: Nærmiljøhuset Rachel Grepp
Maridalsveien 292
Man 5/7- fre 9/7
alle dager kl. 10- 15

Ta med matpakke og drikke. Vi serverer frukt.
Maks 20 per kurs, du kan kun melde deg på en uke.

Påmelding: https://forms.gle/bdgoQ4zCmEtDA7Ve6 

Nå kan du være med på sommerens morsomste kurs i drama. Er du mellom 8 og 12 år,bor i bydel Nordre Aker og ønsker å vite hva drama og teater egentlig er? Bli bedre på teater og starte sommeren med å ha det skikkelig gøy?

På kurset vil du få en forståelse av hva teater er, og kan være. Det er ikke slik at du får et manus i hendene og beskjed om hva du skal gjøre. Du skal få lov til å skape selv på din egen måte ut fra temaer som du selv synes er viktig. Vi drar på utflukt til et teater,og vi skal lære om improvisasjonsteater.Forhåpentligvis avslutter vi med en liten visning om smittevernet tillater det.

Kursene er et samarbeid mellom Bydel Nordre Aker og Caroline Karlsen i Drama-O-Rama som har lang erfaring med teater for barn og unge.

Se: www.dramaorama.no (på melding og info) 


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

.

.

.

.

Del gjerne din kommentar med oss her