SOMMERKURS I TEATER FOR 8-12 ÅR I BYDEL NORDRE AKER I UKE  33

Lurer du på hvordan du skal starte sommeren eller avslutte sommeren? Fortvil ikke! Glasshuset på Nordberg har nemlig sommerens morsomste kurs i drama. Er du mellom 8 og 12 år og ønsker å vite hva drama og teater egentlig er, bare blir bedre på teater eller bare starte sommeren med å ha det skikkelig gøy?? Da er dette kurset for deg.

Her vil du få en forståelse av hva teater er, og hva det kan være. Det er ikke slik at du får et manus i hendene og beskjed om hva du skal gjøre. Du skal få lov til å skape selv og lage teater på din egen måte ut fra temaer som du selv synes er viktig. Vi drar blant annet på utflukt til et teater, og vi skal blant annet lære om både improvisasjonsteater og slampoesi.

Frokosten utgår, men vi serverer frukt, og bestiller pizza en av dagene. Mer informasjon om hvordan vi legger opp de ulike dagene vil følge. Høres dette spennende ut? Meld deg på innen 9. august

NB begrenset antall plasser!
Sted: Glasshuset på Nordberg, Sognsveien 210B, Oslo
Tid: mandag 10.- fredag 14. august // alle dager fra kl. 10-15 (med pauser og utflukter)
Pris: 500 kr – Frokosten utgår, men vi serverer frukt, og bestiller pizza en av dagene.
Alder: 8-12 år
Påmeldingsfrist: 9. august 2020

Påmelding:
https://forms.gle/Xe8htoUiNjfvpw1S7

 


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

.

.

.

.

Del gjerne din kommentar med oss her