Teaterkurs fra uke 5, oppstart mandag 27. januar, 15.30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Gruppa Admirari er den yngste teatergruppa i Trikkehallen, og har allerede eksistert i et år. Denne gruppen er perfekt for de som aldri har drevet med teater før, og som ønsker å starte. Vi tar for oss det helt grunnleggende fra scratch og bygger opp barnas kunnskap i teater og skuespill, så her er ingen forkunnskaper nødvendig. Vi leker oss frem til det som skal bli en forestilling, våren 2019.

På kurset lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy! 

Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Bindende etter semesteravgift er betalt. Det er stor på gang for dette kurset, så meld dere raskt på.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 7-9 år
Pris: 1.600kr per semester
Tid: Mandager, 15:30 – 16:40
Antall plasser: 15
Påmeldingsskjema: https://forms.gle/6PSrjbfbwfq85Rrt8

Vårsemester:
Semesteroppstart: 13/1-20 15:30-16:45
Semesterslutt: 4/5-20 15:30-16:45 


Silje Ingebrigtsen Tveråli
Silje er utdannet musikalskuespiller fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Nå jobber hun som frilans skuespiller og sanger, og har de siste årene spilt mye teater for barn. Hun har bl.a. medvirket som Nissemor i «Natt i Nisseland», barneshow for 2Entertain og «Vandring langs Kongeveien» for Den Kulturelle Skolesekken.
I tillegg har hun spilt hovedroller i flere spel, turnért flere år med julekonserten «Du som venter» og gjort turnéer for Den Kulturelle Spaserstokken. Silje underviser i både teater, sang og musikkteater.
« I mine timer har jeg fokus på at barna skal ha en leken tilnærming til faget og at de skal få muligheten til å utfolde seg selv kreativt. Teaterfaget gir barn muligheten til å utvikle seg som person og bli trygge i seg selv. Sammen med andre barn kan de gjennom improvisasjon, lek og samarbeid skape et kreativt rom for kunst. For meg er det viktig å danne et ensemble som er trygge på hverandre, deretter kan man leke seg med faget og lage kunst sammen.»

 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her