Teaterkurs fra uke 36, oppstart mandag 4. September, 15.30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Gruppa Admirari er den yngste teatergruppa i Trikkehallen, og har eksistert i fem år. Denne gruppen er perfekt for deg som aldri har drevet med teater før, og som ønsker å finne ut av hva teater er! Vi tar for oss helt grunnleggende drama og teater-lek og bygger opp barnas kunnskap i teater og skuespill – ingen forkunnskaper er nødvendige på dette kurset! 

Vi leker oss frem til det som skal bli en forestilling, våren 2023.
Vi har også èn helgøvelse i året hvor vi jobber intensivt 5 timer en lørdag eller søndag. Tidspunktet for dette kommer vi tilbake til.

På kurset lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Kurset er bindende for hele året når semesteravgiften for høstsemesteret er betalt.
Det er stor på gang for dette kurset, så meld dere raskt på.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 6-8 år (1.-3. klasse)
Pris: 1.750 kr per semester
Tid: Mandager, 15:30 – 16:40
Antall plasser: 20
Påmeldingsskjema:
  https://www.dramaorama.no/p%C3%A5melding-teaterskole

Høstsemester:
Semesteroppstart: 04.09.2023.
Semesterslutt: 04.12.2023.

Vårsemester:
Semesteroppstart: 15.01.2024.
Semesterslutt: 13.05.2024.


Silje Ingebrigtsen Tveråli er utdannet musikalskuespiller fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Nå jobber hun som frilans skuespiller og sanger, og har de siste årene spilt mye teater for barn. Hun har bl.a. medvirket som Nissemor i «Natt i Nisseland», barneshow for 2Entertain og «Vandring langs Kongeveien» for Den Kulturelle Skolesekken. 

I tillegg har hun spilt hovedroller i flere spel, turnért flere år med julekonserten «Du som venter» og gjort turnéer for Den Kulturelle Spaserstokken. Silje underviser i både teater, sang og musikkteater. «

I mine timer har jeg fokus på at barna skal ha en leken tilnærming til faget og at de skal få muligheten til å utfolde seg selv kreativt. Teaterfaget gir barn muligheten til å utvikle seg som person og bli trygge i seg selv. Sammen med andre barn kan de gjennom improvisasjon, lek og samarbeid skape et kreativt rom for kunst. For meg er det viktig å danne et ensemble som er trygge på hverandre, deretter kan man leke seg med faget og lage kunst sammen.»

 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her