Teaterkurs fra uke 36, oppstart tirsdag 5. September kl.15:30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Denne gruppa passer perfekt for de som er nysgjerrige på teater og som ønsker å utforske hva teater er og hva det kan være, derav gruppas navn; “Curiosum”.

I likhet med Podium (den andre mellomtrinns-gruppa), skal også denne gruppa lage samfunnsaktuelle forestillinger på en barnevennlig måte, og målet er at barna skal få en større forståelse for temaene de fordyper seg i.En stor del av kurset er også å lære barna det og skape på egenhånd og bruke sitt eget individ og erfaringer til å gjøre nettopp det. Derfor er de med i en stor del av prosessen med å sette opp en forestilling.Forestillingen blir satt opp våren 2023.

På kurset lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

Vi har også èn helgøvelse i året hvor vi jobber intensivt 5 timer en lørdag eller søndag. Tidspunktet for dette kommer vi tilbake til.
Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

For øvrige spørsmål, kontakt Caroline@dramaorama.no

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Kurset er bindende for hele året når semesteravgiften for høstsemesteret er betalt.

Alder9-11 år (4.-6. klasse)
Pris: 1.850kr per semester
TidTirsdager, 15:30 – 17.00
Antall plasser: 20
Påmeldingsskjema
: https://www.dramaorama.no/p%C3%A5melding-teaterskolen-curiosum

Høstsemester:
Semesteroppstart: 05.09.2023.
Semesterslutt: 05.12.2023.

Vårsemester:
Semesteroppstart: 16.01.2024.
Semesterslutt: 14.05.2024.


Kursholder er Ingeborg Engø (f. 1993) som er utdannet skuespiller ved NISS i Oslo. Hun jobber som frilans skuespiller innen film, TV, teater og som teaterinstruktør for barn og ungdom i Oslo/Vestfold. Hun har også erfaring med dans, som instruktør og danser.

Teater for meg er en mulighet til å slippe unna virkeligheten en liten stund. Å få lov til å være en annen enn seg selv, og dykke ned i en virkelighet som kan være så fantasifull som du selv vil. Her får barn, så vel som voksne, endelig rom til å utfolde seg på måter man ikke får ellers i hverdagen.

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her