Teaterkurs fra uke 36, oppstart torsdag 7. September kl.17.15 i Trikkehallen på Kjelsås.

Initium er den yngste av ungdomsgruppene i Trikkehallen.

Her er ingen forkunnskaper er nødvendig! På denne gruppa skal vi lære om hva teater er, og hva det kan være. Vi skal dykke lenger ned i dramatisk materiale og teknikker, og hvordan vi kan bruke disse på ulik måte. Vi får også besøk fra gjestelærere som lærer bort sine spesialiteter innenfor for eksempel improvisasjon, slampoesi, klovn og maske. Har du lyst til å lære deg masse om teater, og kanskje går med en liten skuespiller i magen? Da er dette kurset for deg. Der av navnet på gruppa, «Initium» som betyr «begynnelse» på latin.

Vi må alle starte et sted, og dette kurset er en perfekt start for de som ønsker å leke seg frem til å bli en god skuespiller eller skuespillerinne.

Vi tar også for oss temaer som er ungdoms-aktuelle, og lager forestillingen vår deretter.
På dette kurset har vi fokus på å fellesskap, skape et trygt rom hvor alle kan være seg selv og å sammen skape et teater-år de sent vil glemme. 

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Kurset er bindende for hele året når semesteravgift for høstsemesteret er betalt.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 12-14 år (7.-9. klasse)
Pris2000 kr per semester
Tid: Torsdager, 17:15 – 18:45
Antall plasser20
Påmeldingsskjema
: https://www.dramaorama.no/p%C3%A5melding-teaterskolen-initium

Høstsemester:
Semesteroppstart: 07.09.2023.
Semesterslutt: 07.12.2023.

Vårsemester:
Semesteroppstart: 18.01.2024.
Semesterslutt: 16.05.2024.


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller, dramaturg og leder av Drama-O-Rama og teaterskolen i Trikkehallen. Hun har lang erfaring med drama og samtidig som hun holder kurs i drama og teater på Trikkehallen, holder hun også kurs på mange barneskoler i Oslo omegn. I samarbeid med Trikkehallen og bydel Nordre Aker har hun holdt teaterfestivaler på huset, i tillegg til at barna på kursene hennes har deltatt både på kulturnatta og elvelangs. Dersom du ønsker å lese mer om alt det spennende Drama-O-Rama driver med, så kan du ta en titt på hjemmesiden deres www.DramaORama.no Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her