Teaterkurs fra uke 36, oppstart torsdag 5. september, 15.30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Podium åpner opp for nye påmeldinger! Podium er Drama-O-Rama’s første gruppe på Trikkehallen og startet opp høsten 2016. Siden den gang har Podium utviklet seg til å bli en gruppe som er flinke på samhold, trygghet og det å inkludere hverandre. Både på og utenfor scenen. Podium spilte tidligere i år for utsolgt sal under “Rampelysfestivalen” på Black Box Teater med sin egenskrevne forestilling “Krise I Drømmeland”. 

En stor del av kurset på Podium er det å lære seg å skape selv. For å få til dette lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

Det er stor interesse for dette kurset, og et begrenset antall plasser, så det anbefales å melde seg på raskt.

Alder: 9-12 år
Pris: 1.600kr per semester
Tid: Torsdager, 15:30 – 17:00
Påmelding: caroline@dramaorama.no


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

.

.

.

.

Del gjerne din kommentar med oss her