Kurset er fullt, men at det er mulig å sette seg på venteliste: https://forms.gle/MgkpG55A34ZdWR1p6

Teaterkurs fra uke 5, oppstart torsdag 30. januar, 15.30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Podium er teatergruppa for mellomtrinnet i Trikkehallen, og flere av barna har vært med siden oppstart i 2016. Siden den gang har Podium utviklet seg til å bli en gruppe som er flinke på samhold, trygghet og det å inkludere hverandre – både på og utenfor scenen. Hittil har Podium satt opp “Snehvit og en del dverger”, den egenskrevne forestillingen “Krise i Drømmeland” og tidligere i år: “Aladdin”. De har i tillegg spilt på “Rampelysfestivalen”, “Det er du for stor til å forstå festivalen”, og “Frisk Pust Festivalen”.

I denne gruppa ønsker vi å lage samfunnsaktuelle forestillinger på en barnevennlig måte, og barna får en større forståelse for temaene de fordyper seg i. En stor del av kurset er også å lære barna det og skape på egenhånd. Derfor er de med i en stor del av prosessen med å sette opp en forestilling. For å få til dette, lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Bindende etter semesteravgift er betalt. Det er stor på gang for dette kurset, så meld dere raskt på.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 9-12 år
Pris: 1.700kr per semester
Tid: Torsdager, 15:30 – 17:00
Antall plasser: 20
Påmeldingsskjema: https://forms.gle/8s5qwWEF5UxN255f9

Vårsemester:
Semesteroppstart: 30/1-20 15:30-17:00
Semesterslutt: 7/5-20 15:30-17:00
Helgøvelse: Uke 17, lørdag og søndag 11:00-16:00


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

.

.

.

.

Del gjerne din kommentar med oss her