Teaterkurs fra uke 5, oppstart torsdag 30. januar, 17.30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Ungdomsgruppen Actum har allerede eksistert i et år, og hører til i Trikkehallen. I Actum ligger fokuset på å tenne skapergleden i ungdommene, ved å få dem til og ta del i prosessen “fra idè til forestilling”. Dette får de verktøy av høy kvalitet for å få til. Ungdommene vil få gjestelærere det første semesteret, som spesialiserer seg på ulike teaterfelt, som for eksempel slampoesi, bevegelse og fysisk språk, improvisasjon og monolog/dialog. Og med verktøyene de får i denne læringsprosessen, vil ungdommene i løpet av begge semestrene få være med på å sette som sin egen forestilling med premiere under “Frisk Pust Festivalen”, våren 2020. Forrige teater-semester produserte Actum forestillingen “Uten Maske”, som handler om hvordan det er å være ungdom i dag. De fikk strålende tilbakemelding fra alle som så forestillingen, og til og med fra Nordre Aker budstikke.

I tillegg har vi fokus på felleskap og lek, og å lage et teaterår deltakerne sent vil glemme. 

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Bindende etter semesteravgift er betalt. Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 13-17 år
Pris: 2.500kr per semester
Tid: Torsdager 17:30-20:00
Antall plasser: 15
Påmeldingsskjema: https://forms.gle/H31VWPvxEtRzrT956

Vårsemester:
Semesteroppstart: 30/1-20 17:30-20:00
Semesterslutt: 7/5-20 17:30-20:00
Helgøvelse: Uke 16, lørdag og søndag 11:00-16:00


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

 

 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her