Teaterkurs fra uke 36, oppstart torsdag 9. September, 18.40, i Trikkehallen på Kjelsås.

Actum er den eldste ungdomsgruppa i Trikkehallen.

I denne gruppa er fokuset å tenne skapergleden i ungdommene, ved å få dem til og ta del i prosessen “fra idè til forestilling”. Dette får de verktøy av høy kvalitet for å få til.

Ungdommene vil få gjestelærere det første semesteret som spesialiserer seg på ulike teaterfelt, som for eksempel slampoesi, bevegelse og fysisk språk, improvisasjon og monolog/dialog.

Ungdommene lærer også å skrive selv og hvordan de skal formidle det de har skrevet. Med verktøyene de får i denne læringsprosessen, vil ungdommene i løpet av begge semestrene få være med på å sette som sin egen forestilling med premiere under “Frisk Pust Festivalen”, våren 2022.

Tidligere har Actum produsert forestillingen “Uten Maske”, som handler om hvordan det er å være ungdom i dag. De fikk strålende tilbakemelding fra alle som så forestillingen, og til og med omtale i Nordre Aker budstikke. Actum er for deg som liker å skape selv, ønsker å gi det lille ekstra og som kanskje har en idé eller en tanke om å satse på drama, teater eller noe annet innenfor samme bransje.

I tillegg til alt dette har vi selvsagt fokus på felleskap og lek, og det å lage et teaterår deltakerne sent vil glemme.

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Kurset er bindende for hele året når semesteravgift for høstsemesteret er betalt.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder: 15-18 år (10. klasse – 3. VGS)
Pris: 2.500kr per semester
Tid: Torsdager 18:40-21:00
Antall plasser20

Påmeldingsskjema:  https://forms.gle/6EdDgL3zWguzJHHHA

Høstsemester:
Semesteroppstart: 09/09-21 18:40-20:40
Semesterslutt: 09/12-21 18:40-20:40
Vårsemester:
Semesteroppstart: 14/01-21 18:40-20:40
Semesterslutt: 27/05-21 18:40-20:40


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller, dramaturg og leder av Drama-O-Rama og teaterskolen i Trikkehallen. Hun har lang erfaring med drama og samtidig som hun holder kurs i drama og teater på Trikkehallen, holder hun også kurs på mange barneskoler i Oslo omegn. I samarbeid med Trikkehallen og bydel Nordre Aker har hun holdt teaterfestivaler på huset, i tillegg til at barna på kursene hennes har deltatt både på kulturnatta og elvelangs. Dersom du ønsker å lese mer om alt det spennende Drama-O-Rama driver med, så kan du ta en titt på hjemmesiden deres www.DramaORama.no. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her