25.- 29. juni i Trikkehallen på Kjelsås, Midtoddveien 12

Ser du fremdeles etter sommerens morsomste aktivitet? Nå er den her!

I Trikkehallen på Kjelsås 25-29 juni kommer “Dette ække bare Ibsen”, et teaterkurs for ungdom (12-17 år) som er helt utenom det vanlige.

Her vil du få et bilde av hva teater er, og hva det kan være. Vi skal skape, leke og bli kjent. Her er det rom for å være seg selv, og lage teater på din egen måte ut fra temaer som du selv synes er viktig. Vi får spennende besøk av andre skuespillere og drar på utflukter som blant annet inkluderer slampoesi og omvisning i Operaen.

Vil du lære deg å bli skuespiller?
Vil du lære deg å skape selv?
Vil du bli kjent med andre og deg selv på en helt ny måte?
Da er dette kurset for deg!

Kurset holdes i samarbeid med bydel Nordre Aker/ Trikkehallen kultur- og ungdomshus.

Selve teaterkurset er fra kl. 12- 15 hver dag + at det vil noen dager settes av litt ekstra tid til utflukter og besøk utover dette. Dette får vi på plass så snart vi vet hvor mange som melder seg på! Trikkehallen vil være åpen fra kl. 11 hver dag.

Påmelding/spørsmål: caroline.kristine.karlsen@live.no // 468 52 811
Påmeldingsfrist: torsdag 21. juni
Pris: kr. 500,- som inkluderer kurs, utflukter, skuespillerbesøk og mat hver dag!

Og du? Du trenger ingen forkunnskaper!


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Carolines fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.