Teaterkurs fra uke 36, oppstart torsdag 7. September kl.15:30, i Trikkehallen på Kjelsås.

Podium er én av teatergruppene for mellomtrinnet i Trikkehallen, og hadde sin oppstart høsten 2016.
Siden den gang har Podium utviklet seg til å bli en gruppe som er flinke på samhold, trygghet og det å inkludere hverandre – både på og utenfor scenen.

Hittil har Podium satt opp “Snehvit og en del dverger”, “Aladdin” og den egenskrevne forestillingen “Krise i Drømmeland”.. De har i tillegg spilt på “Rampelysfestivalen”, “Det er du for stor til å forstå festivalen”, og “Frisk Pust Festivalen”.

I denne gruppa ønsker vi å lage samfunnsaktuelle forestillinger på en barnevennlig måte, og barna får en større forståelse for temaene de fordyper seg i. En stor del av kurset er også å lære barna det og skape på egenhånd og bruke sitt eget individ og erfaringer til å gjøre nettopp det. Derfor er de med i en stor del av prosessen med å sette opp en forestilling. Forestillingen blir satt opp våren 2023.

På kurset lærer barna ulike teknikker i teater. Eksempelvis skuespill og fortellerteknikk, samt arbeid med følelser, fantasi, gruppedynamikk og improvisasjon. Og sist, men aller viktigst: Vi leker og har det gøy!

Vi ser frem til et nytt og morsomt år med teater!

NB! Første øvelse er gratis og ikke bindende. Kurset er bindende for hele året når semesteravgiften for høstsemesteret er betalt. Det er stor på gang for dette kurset, så meld dere raskt på.

Dersom du har spørsmål, send en mail til Caroline@dramaorama.no

Alder9-11 år (4.-6. klasse)
Pris1.850kr per semester
TidTorsdager, 15:30 – 17:00
Antall plasser20
Påmeldingsskjema
: https://www.dramaorama.no/p%C3%A5melding-teaterskolen-podium 

Høstsemester:
Semesteroppstart: 07.09.2023.
Semesterslutt: 07.12.2023.

Vårsemester:
Semesteroppstart: 18.01.2024.
Semesterslutt: 16.05.2024.


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller og dramaturg, og holder kurs i drama og teater på blant annet Trikkehallen, samt mange barneskoler i Oslo Omegn. Dette gjør hun via firmaet sitt, Drama-O-Rama, som også holdt festivalen, “Det er du for stor til å forstå festivalen” på Trikkehallen tidligere i år. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

.

.

.

.

Del gjerne din kommentar med oss her