Teaterkurs fra uke 36, oppstart torsdag 7. September, 19:00, i Trikkehallen på Kjelsås.

Vil du satse på teater? Enten som skuespiller, regissør, produsent, scenograf eller ansvarlig for lyd & lys? Actum er den eldste ungdomsgruppa i Trikkehallen og har fokus på produksjon og ulike roller i teateret. I denne gruppa er fokuset å tenne skapergleden i ungdommene, ved å få dem til og ta del i prosessen “fra idè til forestilling”. Dette får de verktøy av høy kvalitet for å få til.

I starten av semesteret vil de ha ulike temaer for hver uke, som blant annet teaterteknikk, regi, manus og lydproduksjon. Med verktøyene de får i denne læringsprosessen, vil ungdommene i slutten av andre semester få sette opp sin egen produksjon under Drama-O-Rama’s teaterfestival, våren 2023. Forestillingen de lager har som mål å spilles flere ganger – både på Trikkehallen og andre scener.

Actum er for deg som liker å skape selv, ønsker å gi det lille ekstra og som kanskje har en idé eller en tanke om å satse på drama, teater eller noe annet innenfor samme bransje. I tillegg til alt dette har vi selvsagt fokus på felleskapet, og det å lage et år i teaterproduksjon deltakerne sent vil glemme.

Spørsmål? Caroline@dramaorama.no

Tid: Torsdager 19:00-21:00
Sted: Trikkehallen på Kjelsås
Pris: 2700 kr per semester

Påmelding: https://www.dramaorama.no/actum

Alder: 15-18 år (9. Klasse-3. VGS)
Antall plasser: 12

Høstsemester:
Semesteroppstart: 07.09.2023.
Semesterslutt: 07.12.2023.

Vårsemester:
Semesteroppstart: 18.01.2024.
Semesterslutt: 16.05.2024.


Kursholder er Caroline Karlsen (f. 1992). Caroline er teaterinstruktør, skuespiller, dramaturg og leder av Drama-O-Rama og teaterskolen i Trikkehallen. Hun har lang erfaring med drama og samtidig som hun holder kurs i drama og teater på Trikkehallen, holder hun også kurs på mange barneskoler i Oslo omegn. I samarbeid med Trikkehallen og bydel Nordre Aker har hun holdt teaterfestivaler på huset, i tillegg til at barna på kursene hennes har deltatt både på kulturnatta og elvelangs. Dersom du ønsker å lese mer om alt det spennende Drama-O-Rama driver med, så kan du ta en titt på hjemmesiden deres www.DramaORama.no. Caroline’s fokus er å inspirere de som er rundt henne til å skape på egenhånd ut fra egne erfaringer. Dette gjør hun via improvisasjon, kommunikasjon og lek, og lærer andre å skape sin helt egen teaterverden.

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her