Tirsdag, 1. juni 2021. kl.18:00-18:50

Hva?

I samarbeid med RomForDans inviterer dansekunstnere Amie Mbye og Tora Brekke til en gratis danseworkshop for å gi deg en smakebit på vårt spennende kunstprosjekt, ROMFORDANS KLUBB med oppstart høst 2021. 

Hvem? 

Alle ungdom som er interessert i dans og bevegelse er hjertelig velkommen. Trenger ingen forkunnskaper for å være med. 

Når & Hvor? 

Dato: 01.06.21
Tid: 18:00 – 18:50 
Sted: Trikkehallen på Kjelsås

Påmelding: trikkehallen@trikkehallen.no 

NB! Maks 20 plasser.

Vell møtt! 

Mer om prosjektet:

RomForDans KLUBB er et kunstnerisk prosjekt hvor 3 utvalgte ungdomsklubber i Oslo gjennom danseworkshops og veiledning får en enestående mulighet til å utvikle en danseforestilling for, av og med ungdom.

Over en periode på 6 uker vil deltakerne få mulighet til å utvikle eget bevegelses materiale og ta koreografiske valg. Gjennom øvelser og kreative oppgaver skal vi sammen lære om rollen tid og rom spiller i den koreografiske prosessen. Underveis i prosjektet vil ungdommene bli utfordret til selv å skape og utvikle egne bevegelser, med fokus på kroppsbevissthet, tid og romforståelse. På denne måten utvikler de også sitt eget kunstneriske uttrykk. Elevene får bruke fantasien og evnen til å ta egne valg, alene og i samarbeid med andre, og får være med å lage forestilling.

Resultatet av prosjektet blir en 30 minutters forestilling som kan vises for de andre ungdommene ved den lokale ungdomsklubben og/eller de to andre utvalgte ungdomsklubbene en dato i uke 48/49.

Når

Møtene med ungdommene i de tre ungdomsklubbene skjer i uke 33-39 høsten 2021. Amie møter hver ungdomsklubb 3 timer x 2 dager i uken.

Det store møtepunktet der de tre ungdomsklubbene møtes vil skje i uke 48-49 2021.

Hvor

Workshopene foregår på den enkelte ungdomsklubb, og forestillingene utvikles for å kunne vises der. Det er derfor viktig at det settes av et egnet rom på ungdomsklubben.

Møtepunktet på tvers av ungdomsklubbene vil skje i scenerommet på Rom for Dans.

Teamet

Amie Mbye og Tora Brekke er faglig og kunstnerisk ansvarlig, og ansvarlig for planlegging, logistikk og gjennomføring av forestillingene, i samarbeid med ungdomsklubbene. RomForDans er overordnet kunstnerisk veiledere. 

Del gjerne din kommentar med oss her