Musikkteaterkurs i Trikkehallen på Kjelsås våren 2024

Onsdager; fra og med 17.januar til og med onsdag 8.mai (15 ganger)
(det er ikke kurs i vinter- og påskeferie , og 1. mai)
Forestilling: onsdag 8. mai 

Kl.16:00 – 17:00 (4. – 7. klasse)
Kl.19:00 – 20:00 (1. – 3 klasse)

Liker du å synge, danse eller kanskje bor det en skuespiller i deg? Da er dette kurset for deg!

Kurs i musikkteater for barn og unge mellom 6 og 14 år i samarbeid med Elise Austad og Ingeborg Karijord. Du vil lære sanger, danser og spillescener fra musikaler som Løvenes Konge, Annie, Shrek, Olsenbanden Jr, Mathilda osv. 

Hver Jul og sommer har vi forestillinger på Trikkehallen der vi viser hva vi har jobbet med det semesteret. MGPjr og en god blanding av norsk popmusikk brukes også for å skape et balansert kurs med fokus på å finne gleden i scenekunst samt inkludering, mestringsfølelse og selvutvikling. 

Alder: 1. – 3. og 4. – 7. trinn
Pris: 900,-
Tid: Onsdager, 16:00 – 17:00 (4. – 7. trinn)
Onsdager, 19:00 – 20:00 (1. – 3. trinn)

Første gang onsdag 17. januar

Kurset er et tilbud gjennom Bydel Nordre Aker

Påmelding og info:
trikkehallenmusikkteater@gmail.com


Instruktør: Ingeborg Karijord

Ingeborg har en bachelor i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Hun har koreografert diverse skolerevyer, og undervist på Den norske ballettskole & akademi, West End Studios og Sommerskolen i Oslo. Etter endt utdanning har hun medvirket i «Jul med Prøysen», og vært barneinspisient under Reisen til Julestjernen på Folketeateret. Ingeborg er fra Oslo, bydel Nordre Aker, og fungerer som instruktør og pedagog for dette kurset.


Administrativt/koreografi: Elise Austad Elise er fra Stokke i Vestfold og bor i Oslo. Hun er utdannet musikalartist og danser fra  Høgskolen for Dansekunst, Bårdar Akademiet og Norsk Skuespillerinstitutt. Hun jobber utøvende som scenekunst frilanser og artist i tillegg til å produsere egne prosjekter. Tidligere har hun jobbet som koreograf og aktør i kompaniet Performing Arts Collective. Hun har også spilt i flere produksjoner som Our House the Musical, Vannbærer og Ikke Noe Sted, samt vært medvirkende i forestillinger på Den Nasjonale Scene og Dansens Hus. Elise fungerer som instruktør og pedagog for dette kurset.

Del gjerne din kommentar med oss her