Søndag, 21. oktobar 2018 // kl.12:00

Hatter og tryllestaver er en sirkusforestilling for de aller minste. Hva er en reise? Er en reise bare det å forflytte seg eller kan man trylle på en reise? Skrive små indre postkort fra steder man har vært?

Barneforestillingen ”Hatter og tryllestaver” er et visuelt og musikalsk møte mellom to kvinnekarakterer og det minste publikum. Vi ønsker å skape en interaktiv og energisk møteplass med musikalske bilder fra alle verdens hjørner. To omreisende damer Tone-en musiker og sanger og Sirko-en sjonglørerinne har reist gjennom Frankrike, orienten og Afrika helt tilbake til Skandinavia. De har sugd til seg atmosfærer og forvandlet dem til en rekke koreografier med objekter som representerer hvert land. Fra scenen sender de stemningspostkort fra disse stedene. Med melodisk sirkus sprell vil de samle dem i barnas vektløse postkasse av fantasi. Samtidig lærer barna om fremmede kulturer, uttrykk og musikk fra Kina, Vest-Afrika, Frankrike og Norge.

Sjongleringsstund med musikk Dagens unge publikum er opptatt av å se forestillinger, men også av å lære om de ulike ferdighetene brukt i dem. Derfor har vi utviklet et sjonglerings kurs spesielt for vårt publikum. Barna og voksne kan prøve å sjonglere med ulike sjongleringsrekvisitter som skjerf, sjongleringsballer og poi til toner av trekkspill. Vi har også forberedt enkle rytmeleker der barna deltar.

Varighet forestilling: 35 min
Varighet sjongleringstund med musikk: 40 min

Passer for barn fra 3 år

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftrikkehallen.oslo%2F&tabs=timeline&width=340&height=220&small_header=false&adapt_container_width=true&hide_cover=true&show_facepile=true&appId" width="340" height="220" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Del gjerne din kommentar med oss her