MAGISK VARIETÉ

Fredag, 16. mars 2018. Kl.18:30

La deg fortrylles og underholdes av et knippe av landets dyktigste magikere, samt utenlandske gjesteartister! Fra Norge kommer tidligere Norske Talenter-finalist MagiCurty, Richardo som presenter klassisk magi samt Erik Mogeno som får oss til å hyle av latter med sine morsomme buktalerdukker. Fra Danmark kommer den premierte tryllekunstner Jørgen Fevre i god, gammeldags stil, og fra Sverige kommer den internasjonalt bereiste tryllestjerne Jahn Gallo. Showet ledes av vår alles tryllemester Davido og det hele er satt sammen med korte akter i god, gammeldag varieté-regi.

Inngang: 100kr
Festivalpass til Magisk Weekend (5 forestillinger): 350kr
Passer for: hele familie

MAGISK SHOW MED TRYLLEMETTE

Lørdag, 17. mars 2018. Kl.15:00

Populære og herlige Tryllemette tryller for barna og de voksne med dyr og mye annet spennende. Etter showet kan barna hilse på og klappe dyrene!

Inngang: 100kr
Festivalpass til Magisk Weekend (5 forestillinger): 350kr
Passer for: hele familie

SØREN + REGINE = SANT?

Lørdag, 17. mars 2018. Kl.17:00

Kristine Hjulstad opptrer med magisk teater og hadde i sommer premiere på en forestilling om dikterfilosofen Søren Kierkegaard og hans turbulente forlovelse til den yngre Regine Olsen. Gjennom tekstutdrag fra Kierkegaards estetiske dikterkunst og magisk teater til klassisk musikk, gjenoppliver Kristine kjærlighetshistorien mellom de to.

Denne fantastiske, kritikerroste forestillingen passer best for ungdom og voksne.

Kristine Hjulstad er lege og artist og har utviklet sitt eget kunstuttrykk – magisk teater – der teater, tryllekunst og musikk forenes. Hun har bakgrunn i drama, teatervitenskap og. Kristine har opptrådt ved blant andre Musikfestspiele Potsdam, Stavanger internasjonale kammermusikkfestival og Glogerfestspillene, samt en rekke engasjementer i utlandet. I 2003 mottok hun hedersbevisningen ”Årets tryllekunstner” av Magiske Cirkel Norge.

Og ja, det er samme Kristine som du nylig så som hovedgjest i Lørdagsrevyen, som nylig har fullført legestudiet og nå opplever stor suksess med sine forestillinger, til tross for at hun i ungdommen ble hardt rammet av kreft. Her kan du se innslaget i Lørdagsrevyen:

https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA02021718/17-02-2018#t=16m45s

Inngang: 100kr
Festivalpass til Magisk Weekend (5 forestillinger): 350kr
Passer for: ungdom og voksne

MAGISKE TALENTER

Søndag, 18. mars 2018. Kl.12:00

Fire  av landets nye, dyktige junior-tryllekunstnere ønsker store som små velkommen til en spennende reise i magiens verden! Simagico, Sean Serville, Vegardo og Mike Hill presenterer sine absolutt beste triks, og det hele bindes sammen av tryllemesteren Davido.

Inngang: 100kr
Festivalpass til Magisk Weekend (5 forestillinger): 350kr
Passer for: hele familien

TRYLLE- OG BUKTALESHOW MED DAVIDO

Søndag, 18. mars 2018. Kl.14:00

Spennende show for hele familien med tryllemesteren!

Inngang: 100kr
Festivalpass til Magisk Weekend (5 forestillinger): 350kr
Passer for: hele familien

Del gjerne din kommentar med oss her