Lørdag, 22. september 2018 // kl.19:00

Neste show er altså klart og det blir eksklusivt! Vi i NWF er klare for å returnere til den intime, men fantastiske stemningen på Trikkehallen den 22.september! 

Det er duket for Nærkamp!

Vi samler som vanlig hele den norske wrestlingeliten, dytter dem sammen i harde kamper og leverer en opplevelse for tilskuere man kun får oppleve på et live wrestlingshow. 

Dette blir nok en kveld fylt med action fra start til slutt. Vi kan love at det som vanlig blir høytflyvende action, drama, ville stunts, spektakulære kast og slag og alt annet wrestling medbringer. 

Kveldens hovedkamp vil være “T-Jays åpne utfordring”! T-Jay krever hovedkampen på Nærkamp, samme hvem han møter. Det ønsket har han fått innvilget av styret i Norges wrestlingforbund. Hvem motstanderen er, det vet vi ikke, det kan være en nåværende wrestler i Norges wrestlingforbund, en tidligere wrestler eller forsåvidt en som ikke er fra Norge i det hele tatt.

Det kommer også til å bli en rekke andre kamper på showet, vi vet blant annet at det er duket for en tittelkamp om Norgesmesterskapet i tag-team mellom De Ikoniske og Reformasjonen.

Billetter er allerede i salg på Hoopla:
https://nwf.hoopla.no/sales/3175942091

OBS! Svært begrenset antall plasser! 

Ingen aldersgrense 

Dørene åpner 18.30
Showstart 19:00
Showslutt 21:00 

Vel møtt! 

Adresse: Midtoddveien 12, 0494 OSLO

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her