Lørdag, 19. mai 2018 // kl.19:00

NWF returnerer til Trikkehallen!

Neste show er altså klart og vi i NWF er klare for å returnere til den intime, men fantastiske stemningen på Trikkehallen den 19. Mai! 

Det er duket for HeteSLAG! 

Vi samler som vanlig hele den norske wrestlingeliten, dytter dem sammen i harde kamper og leverer en opplevelse for tilskuere man kun får oppleve på et live wrestlingshow. 

Dette blir nok en kveld fylt med action fra start til slutt. Vi kan love at det som vanlig blir høytflyvende action, drama, ville stunts, spektakulære kast og slag og alt annet wrestling medbringer. 

Kveldens hovedkamp vil stå om Norgesmestertittelen i wrestling. Regjerende Norgesmester, Espen Olsen har godtatt Hannibals utfordring etter den kontroversielle slutten på deres siste kamp. Dette er Hannibals siste sjanse til å ta den gjeveste tittelen i norsk wrestling. 

Det kommer også til å bli en rekke andre kamper på showet, vi vet blant annet at det er duket for en Lumberjack-match der wrestlere vil stå rundt ringen for å se til at wrestlerne i kampen ikke klarer å rømme.

Flere internasjonale stjerner har også meldt sin ankomst til showet, følg med på våre interne kanaler for å få med deg hvilke kamper som blir annonsert. 

Det er duket for en spektakulær aften med wrestling fra Norges Wrestlingforbund!

Billetter er allerede i salg på Hoopla

OBS! Svært begrenset antall plasser! 

Ingen aldersgrense 

Dørene åpner 18.30
Showstart 19:00
Showslutt 21:00 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her