Har du lyst til å prøve Capoeira?

Påmelding på epost: trikkehallen@ trikkehallen.no

Oppgi navn og alder på deltaker,samt navn og kontaktinfotil foresatt. Du kan også bare møte opp selv om vi helst ønsker at du melder deg på!

Bli med og prøve capoeira på Trikkehallen! 2 onsdager før vinterferien kan du lære capoeira av Wendel Silva. Om det er interesse vil vi fortsettemed kurs også etter vinterferien.

ONSDAG 9. OG 16. FEBRUAR:
kl. 15-1545: Barn 8-11 år
kl. 16-1645: Ungdom 12- 15 år

Capoeira er en afrobrasiliansk kampsport, musikk, lek, dans og akrobatikk. Capoeira skiller seg ut fra andre treningsformer fordi historie og kultur er en stor del av sporten. I capoeira trener man også angrep og forsvarselementer.  Dette er en treningsform hvor alle kan føle seg velkommen, uansett alder. Treningen er variert og morsom.

Alder: 8-11år & 12-15år
Pris: gratis

Tid
Onsdager, 15.00-15:45 & 16:00 – 16:45 

Kurset er et tilbud gjennom Bydel Nordre Aker
Påmelding og infotrikkehallen@trikkehallen.no


Instruktør Wendel Silva

Wendel er 32 år og kommer fra São Paulo i Brasil. Han har bodd i Norge i 4 år. Wendel har drevet med capoeira fra han var veldig liten og har vokst opp i en Capoeirafamilie hvor hans egen far, Mestre Bigodinho, har vært hans læremester. Wendel flyttet til Europa når han var 19 år og har undervist i Spania, Tyskland og Norge. I tillegg til å undervise jobber Wendel med Capoeirashow.

 

 

 

 

 

 

Del gjerne din kommentar med oss her