RUNAWAY STREETS

 Runaway Street er et høyoktant, sleazy rockeband fra Østlandet.

De består av fire unge rockere fra Oslo og Notodden, men i denne anledning stripper de ned for å spille egne låter og gamle cowboyviser akustisk. Kom og sett hjertet ditt i fyr og flamme, jobb og lekser kan være det samme!

Medlemmer:

Edvard Brachel- Vokal og gitar
Elias Wallumrød- Gitar og tangenter


PINKY LORNA

Pinky Lorna er en 18 år gammel artist fra Kalbakken. Hun har drevet med musikk i litt over 4 år og driver hovedsakelig med RnB. Pinky Lorna jobber også med en mix av litt afrobeats til tider. Hun startet karrieren med engelske låter, men har utviklet seg siden, og vippet over til norske tekster. Hun har også opptrådt på en del festivaler, bl.a B04-festivalen på Torshov i 2019.

Her er noen av sangene hun har laget:
Pinky Lorna – Rude Boi (YouTube)
Pinky Lorna @ Spotify


JUNE URHOLT June Urhålt er en singer-songwriter fra Oslo som skriver låter om sitt eget og sine venners liv. Hun spiller for andre gang på Frysjastock og gleder seg til å være tilbake etter pandemien!

BENJI SANJEZ

Benji Sanjez er en 14 år gammel artist fra Kjelsås. Han lager alt fra R&B, til pop og alternativ rock, og skriver stort sett tekster om ungdomstidens kvaler. Benji har bakgrunn innen både musikk og teater, og håper å kunne leve av kunsten. 


VILJA STENSRUD
Vilja Stensrud går i 10. klasse på Bøler. Hun elsker å skrive sanger. I 2021 har hun bestemt seg for å bare skrive på norsk. Vilja spiller piano, går på produksjonskurs på studio 21, synger i operaens barnekor og har vært med i flere musikaler. I 2020 vant hun innspilling av egen låt og musikkvideo som heter “Mirror”. “Mirror” ligger på spotify og musikkvideoen ligger på Viljas YouTube kanal. Hun legger også ut noe på instagram. Sjekk ut hjemmesiden: www.viljastensrud.no. På Frysjastock gleder hun seg til å synge flere egne nye låter. 

THEA OVIDIA

 

Thea Ovidia er en 21 år gammel dame fra Sandvika, Bærum, som har hvert sanger og låtskriver så lenge hun kan huske. Drømmen hennes er platekontrakt med et studio slik at hun kan ha musikken som levebrød. Hun har allerede en sang på Spotify, som dere kanskje blir heldige å få høre LIVE på festivalen. Og om dere lurer på hvem denne Bærumsjenta er, så er det bare å søke henne opp på TikTok og Instagram under navnet @theaovidia.


V ZOZIMO

V Zozimo (Victoria) 20 år. bor i Oslo. Lager egene låter med hjelp i studio, synger for det meste på engelsk, men holder på med en ny låt på norsk. Holder også på med tiktok/ instagram (v.zozimo) som er mote relatert, men hoved drømmen er å bli sangerinne.

Studio video:
https://youtu.be/BrDcb7ZIr-o

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6E52CSRCnHlVXNZtdIPqNL?si=lXpbvfO9QdOd6DdadJRXDg 


Frysjastock er en festival laget av, med og for ungdom, for å spre noe av musikken som blir laget av ungdom fra Oslo. Ungdom er involvert i alle ledd av arrangementet, som artister, lys- og lydteknikere, vakter, foto- og videogruppe og PR. Festivalen arrangeres for femtende år på rad, lørdag 23. oktober 2021. Mange hundre publikummere kommer hvert år for å se og høre unge talenter. Her kan både barn, ungdom og voksne kose seg med underholdning fra scenen og mat fra grillen.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og dødskul 🙂

Frysjastock Facebook Event: Frysjastock @ Facebook

==================================

Booking Info:
Janko Radovanovic, Trikkehallen
95 87 28 73
janko@trikkehallen.no
www.trikkehallen.no

Del gjerne din kommentar med oss her