RUNAWAY STREET

 Runaway Street er et rockeband fra Oslo som spiller sleazy musikk med røtter i 80-tallet. Debutplata “Violent in Violet” ble sluppet i mai og bandet er klare for å ta Norge med storm. Låtene våre får deg til å headbange deg rett inn på akutten, kline med naboen, og ringe mamma for å grine over røret. Med tunge riff, krystallklare chorus-gitarer og tekster om kjærlighet og ungdomslivet, er Runaway Street på en reise for å gjenopplive glam-rocken. Vi er de nye små rockerne fra Norge, og vi vil gjøre Frysjastock til en eneste stor glitterfest som stinker hårspray og lær! ??

Medlemmer:
Edvard Brachel – vokal, gitar
Elias Wallumrød – gitar
Alexander Ringsby – bass
Alexander Hammer Sønvisen – trommer

Instagram: Runaway Streets


VILJA STENSRUD

 Vilja Stensrud vant Frysjastock konkurransen i 2020 da vi var hindret til å arangere festivalen pga. Corona. Hun synger og spiller piano, og går på musikklinja på Edvard Munch vgs. Vilja har tre låter på Spotify og slipper enda en låt «Oslo på tvers» 23 juni.☺️

Hjemmesiden: www.viljastensrud.no
Instagram: Vilja Stensrud


MYGGSTIKK

Myggstikk består av de to kuleste ungdommene i hele oslo (Amy og Emilie). De spiller alle mulige sjangere fra punk til indie!

Medlemmer:
Amy Stende-Mathisen – vokal, trommer
Emilie Myhre – vokal, gitar

Instagram: Myggstikk


KLIKK 9

Klikk 9 er en rapgruppe fra Nordre Aker og Bjerke. Gruppen jobber med upbeat festmusikk med et sterkt preg av hiphop.

Medlemmer:
Mads Hanekamp – rapper, låtskriver
Jonas Haidar – rapper, låtskriver
Benjamin Trumpy – rapper, låtskriver
Sjur Astad – rapper, låtskriver

Instagram: Klikk 9


MONAZITE

Monazite er et nytt band fra Oslo som spiller rock, blues og litt punk. De har ute en EP på spotify/alle plattformer som du bør sjekke ut!

Medlemmer:
Sivert Martinus Kjos – gitar, vokal
Ola Menes Sørensen – bass
Bendik Stene – trommer

Instagram: Monazite


THE NEXT GENERATION

The Next Generation er en dansegruppe fra Oslo med Vijai som instruktør.

 

EMILIA ORA

Emilia Ora er en 19 år gammel jente fra Oslo. Hun har sunget og skrevet musikk så lenge hun kan huske. For Emilie er det ikke særlig viktig å holde seg innenfor en sjanger, hun føler at det bare begrenser henne. Hun elsker all musikk som vekker et eller annet inni henne og det er det eneste målet hennes når hun skriver.

Instagram: Emilie Ora


SOFIA


Sofia er en 18 år gammel artist, musiker, låtskriver og musikkprodusent fra Oslo. Hun gikk ut fra musikklinja på Edvard Munch VGS våren 2023. Der har hun studert piano, sang og laptop. Gjennom sitt liv har hun brukt musikk for å sette ord på følelsene. Musikk er en viktig uttrykksform for Sofia, men også en måte å skape et universelt samhold. Som norsk tenåring med koreansk og engelsk bakgrunn er hun opptatt av å krysse musikalske grenser, og bringe kulturer sammen. Hun kombinerer alt fra pop, hip-hop til jazz og R&B mens hun skriver på flere språk.

Instagram: Sofia


ARYAAN

Aryaan er en 11 år gammel pop/rap artist fra Oslo med flerkulturell bakgrunn. På kort tid har han gitt ut flere låter og rukket å spille på en rekke konserter og festivaler som bl.a Mela Festivalen, MusikkfestOslo og Mortensrud festival siden sommeren 2021. Aryaan ønsker å påvirke verden positivt og inspirere andre gjennom sin musikk og sitt budskap.

Instagram: Aryaan


ELVIRA MORANDE

Elvira Morande er en 13 år gammel jente fra Sagene, Oslo. Elvira elsker å synge og har stått på scene flere ganger tidligere. Elvira sier at hun glemmer alt rundt seg når hun begynner å synge. 


KATTEDØDEN – AVLYST

Kattedøden er en kaotisk gang gang gang. De lever for guttastemning og Shawn Mendez lalalala. De tar the tunes på alvor og elsker klassisk musikk og cuntry.

Medlemmer:
Elida Borchsenius  – vokal
Maiken Lillevik – gitar
Saga Unosen Dinh – bass
Isak Jacobsen – trommer

Instagram: Kattedøden


Frysjastock er en festival laget av, med og for ungdom, for å spre noe av musikken som blir laget av ungdom fra Oslo. Ungdom er involvert i alle ledd av arrangementet, som artister, lys- og lydteknikere, vakter, foto- og videogruppe og PR. Festivalen arrangeres for sekstende år på rad, lørdag 16. september 2023. Mange hundre publikummere kommer hvert år for å se og høre unge talenter. Her kan både barn, ungdom og voksne kose seg med underholdning fra scenen og mat fra grillen.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og dødskul 🙂 

==================================

Booking Info:
Janko Radovanović, Trikkehallen
95 87 28 73
janko@trikkehallen.no
www.trikkehallen.no

Del gjerne din kommentar med oss her