Fredag, 01. oktober 2021 // kl.20.00 (Dørene åpnes kl 19:00)

Av smittevernhensyn er det for tiden kun anledning til å ta inn 40 publikummere i Trikkehallen,  men vi håper det kan endre seg  til 80 personer innen konserten. 1. Okt. Derfor er det anledning til å sette seg på venteliste etter at de 40 billettene er solgt. Send e-post til: janko@trikkehallen.no dersom du vil stå på ventelista.

Jazzkonsert i Trikkehallen med far og datter, Jon og Marte Eberson & AOJO, Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester

Det blir salg av drikke og snacks og utlodning. Forhåndssalg av billetter a kr 300 fra 1. september. Billetter refunderes ved restriksjoner pga. koronasmitte.

Arrangør Grefsen LIONS

To generasjoner Eberson opptrer sammen i et spennende musikalsk prosjekt. Far og datter, Jon og Marte, ga i 2018 ut albumet «Empathy». Marte har tidligere spilt i Jons Jazzfunk ensemble. Nå har hun laget melodi og tekster til farens landskapsakkorder. De vil presentere sitt første musikalske samarbeidsprosjekt Empathy, Det har blitt en sterk reise gjennom lys og skygge, tro og tvil.

AOJO, Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester, formidler en forbløffende kombinasjon av ung energi og moden musikalitet. De består av 25 svært talentfulle unge musikere i alderen 14 til 20 år. Det er en fantastisk kompleksitet, løssluppen energi, som får dette bandet til å sjokkere og begeistre.

Grefsen Lions og Trikkehallen satser på en stor kulturopplevelse i høst.
Alt overskudd fra konserten går til humanitært arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

BILLETTER I SALG FRA 1. SEPTEMBER 2021.

Del gjerne din kommentar med oss her